About Us (Careers)


Karriär

Sedana Medical är ett svenskt medicintekniskt företag som grundades 2005 efter att ha förvärvat AnaConDa från Teleflex. Vår verksamhet innefattar utveckling, marknadsföring och försäljning av medicintekniska produkter och läkemedelsutveckling för framtida projekt kring AnaConDa. Anaconda-tekniken ger säker och enkel administrering av flyktiga anestesimedel till invasivt ventilerade patienter. Företagets produktsortiment består av AnaConDa och AnaConDa-S med tillbehör. Sedana Medical är noterat på Nasdaq First North sedan juni 2017.

Vårt huvudkontor finns i Danderyd utanför Stockholm i Sverige. Vårt huvudkontor för FoU ligger utanför Dublin i Irland. Vi har egna försäljningskontor i Tyskland, Storbritanien, Frankrike, Spanien och Sverige.

Vi är en relativt liten men växande organisation. Vår framtid som en dynamisk organisation är beroende av våra medarbetares engagemang, kunskap, kreativitet och kompetens. Vi har en informell och flexibel arbetsmiljö som ger många möjligheter till professionell och personlig utveckling.

Karriärmöjligheter
Generella frågor rörande karriärmöjligheter kan skickas till: info@sedanamedical.com